Naix "El món es mou amb tu", un espai de La 2 dedicat a la discapacitat

dilluns, 8 de març del 2010

Dins del nou espai Para todos La 2 que s'estrena dilluns que ve 8 de març, La 2 de TVE presenta un nou programa de participació ciutadana dedicat a la discapacitat. Presentat per Gema Hassen-Bey, medallista olímpica en les Paralimpíades de Barcelona 92 i Atlanta 96, "El mundo se mueve contigo" vol ajudar a trencar les barreres a què s'enfronten les persones amb capacitats físiques i sensorials diferents.


Vidas adaptadas
El programa, d'emissió setmanal, consta de tres seccions. En la primera,Vidas adaptadas, seguim al llarg dels 13 capítols dels que consta la serie els avanços de quatre histories que es desenvolupen de forma paral·lela.

Capacita2
En la segona secció del programa, denominada Capacita2, coneixem a fons les històries de persones que lluiten i aconsegueixen fer realitat els seus somnis sense pensar en la seva discapacitat. En el primer programa, la presentadora, Gema Hassen-Bey, ens relata la seva trajectòria vital com a esportista, actriu o artista compromesa en diferents projectes.

Tecno-soluciones
En la tercera secció del programa, repassem les dificultats a què s'enfronten diàriament les persones que pateixen algun tipus de limitació física. Analitzem, en col·laboració Technosite, del Grup Fundosa, els aparells i sistemes tecnològics ja existents pensats per a ajudar en aquestes situacions i investiguem què nous prototips s'estan desenvolupant per al futur pròxim. A més, cada setmana obrim la nostra agenda solidària amb convocatòries i notícies relacionades amb el món de la discapacitat física i sensorial.