Down Tarragona

dilluns, 1 de març del 2010

Aquesta informació és de la Asociació Síndrome de Down de Tarragona.

Ens demanen la nostra col·laboració.

Reus, 15 de gener de 2010

Benvolguts amics,

Com cada any per aquestes dates l’entitat Caixa Tarragona inicia el període de votacions per tots els clients de Caixa Tarragona i procedir així a la distribució dels “punts tu ajudes” entre els diferents projectes socials presentats.

Igual que en anys anteriors Down Tarragona ha presentat el seu propi projecte

El projecte és el número 900

El període de votacions és del dia 1 de març fins al 15 d’abril, i les votacions es poden realitzar per internet (si gaudeixen del servei oficina 24h) o directament a les oficines de la Caixa Tarragona i caixer automàtic amb la documentació que prèviament ha rebut cada client.

Un element clau perquè la nostra entitat DOWN TARRAGONA aconsegueixi un bon suport és propiciar la màxima difusió del seu projecte. Amb aquest motiu, us fem arribar el link de la pàgina web del Tu Ajudes de caixa Tarragona (www.caixatarragona.com/tuajudes) on trobareu dues eines que creiem que poden ajudar a la nostra entitat.

Una és una Butlleta de votació parcialment omplerta que vostè pot descarregar i imprimir o fotocopiar i repartir entre els clients de Caixa Tarragona. Cal tenir en compte, però, que aquests hi hauran d’introduir les seves dades personals.

La segona iniciativa és la incorporació a cada projecte d’uns enllaços directes que permeten difondre’l en la major part de xarxes socials, molt especialment les més conegudes (Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace,...).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, i preguem reenvieu aquesta informació a tots els vostres contactes, recordeu que a més votacions més diners aconseguirem !!!

Down Tarragona

Tonyi Molné

Presidenta