Smart notebook

diumenge, 4 d’abril del 2010

Gràcies a SMART Notebook SE (Student Edition), els alumnes poden utilitzar la seva imaginació i així potenciar el seu aprenentatge. Aquest programari interactiu s'adapta perfectament a la manera de pensament lliure dels alumnes oferint-los diverses maneres d'accés i ús de la informació. Amb SMART Notebook SE, poden treballar en uns quants arxius al mateix temps i passar ràpidament d'una tasca a una altra. Poden escriure notes, gestionar la seva agenda, classificar el contingut de les lliçons i crear contingut per a les seves tasques. A més, permet utilitzar qualsevol ordinador o dispositiu mòbil per a poder portar el seu treball a qualsevol lloc.

SMART Notebook ajuda també a professors i alumnes a compartir arxius ja que és el complement ideal a SMART PDI, molt utilitzat entre els professors de tot el món per a crear classes interactives.Disposa de més recursos digitals i de característiques que milloren les activitats del dia a dia.

Les noves ferramentes per a les activitats d'ensenyança de matemàtiques són més fàcils i més visuals, inclouen una regla i un transportador d'angles que proporcionen mesures fiables, inclús quan canvia la grandària, i una ferramenta que permet als professors i estudiants crear fàcilment arcs i cercles perfectes. Conté formes addicionals, incloent el cercle perfecte, el quadrat perfecte, els polígons regulars i tres tipus de triangles. Per a descarregar una versió d'avaluació, actualitzar la seua versió o obtindre més informació sobre el programari SMART Notebook 10.6, visitar http://www . smarttech.com/notebook