Per si és del vostre interés

divendres, 30 d’abril del 2010

Hola amics!ens ha aribat aquest avís i el pengem per si us interessa.


Apreciades famílies, col·laboradors i persones afins al nostre centre:


Amb la voluntat permanent d’informar i formar a pares i educadors, el Centre Xaris organitza pel proper dissabte 15 de maig una xerrada sobre L’ús sa de les noves tecnologies en nens i adolescentsun tema del qual se’n parla molt, però que encara ara tan pares com educadors ignoren com conduir algunes de les situacions que s’originen amb l’ús de les noves tecnologies.

Aquesta conferència serà impartida per la psicòloga Mª José Mayorgas de la Fundació Gaudium de Madrid i anirà dirigida als pares i familiars dels nens/es i adolescents que estiguin interessats en tot allò que envolta aquest món, des de l’accés dels joves a internet, les xarxes socials (facebook, twitter...) o l’ús del telèfon mòbil.

On es troben els límits per als nostres fills? Com els hem d’educar en l’ús d’aquestes noves eines? Com poden ser educatives les noves tecnologies? Coneixem les adiccions sense substàncies.

Cal que confirmeu la vostra assistència a la recepció del centre, al tel. 977 22 05 50 o e-mail centre.xarisformacio@gmail.com

Rebeu unes salutacions cordials,

Ana Isabel Solanas.